
tysk potetsalat
oppskrift på tysk potetsalat med en perfekt balanse av smak og tekstur. enkel å lage, ideell for sommergrilling eller som tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1, 2 pund Yukon Gold-poteter, skåret i 1/2-tommers skiver
- 2. 4 unser bacon, hakket
- 3. Kosher-salt
- 4. 1 gul løk, hakket
- 5. 2 1/2 kopper lavsaltet kyllingkraft
- 6. 1/4 kopp hvitvinseddik
- 7. 2 spiseskjeer grovkornet sennep
- 8. 1 bunt gressløk, hakket
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Legg de skivede potetene i en kjele og dekk med vann. Kok opp på høy varme, reduser deretter til lav varme og kok til de er møre på en gaffel, ca. 8 til 10 minutter. Sil av vannet og la potetene avkjøle litt. Overfør deretter potetene til en stor bolle.
- 3Mens potetene koker, legg bacon og litt salt i en stor stekepanne. Stek på middels-lav varme til de er sprø, ca. 8 til 10 minutter. Ta baconet opp med en hullsleiv og legg det i bollen med potetene. Tilsett løk og en klype salt i den varme pannen og stek til løken er myk og gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Tilsett kyllingkraft, eddik, sennep og gressløk, og kok opp. Hell dressingen over potetene og vend forsiktig slik at de blir dekket.
- 4Server varm eller romtemperert.