Hello Fresh Mobile Banner
Bærtrifle

Bærtrifle

oppskrift på berry trifle - en frisk og søt dessert med bær, krem og kake som passer perfekt til sommeren eller enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1 pint blåbær
  • 1 pint jordbær, renset og skåret i tykke skiver
  • 2 pint bringebær
  • 1 sitron, presset
  • 1/4 kopp sukker
  • 1 1/2 teskje maisstivelse
  • 1 liter piskefløte
  • 1 spiseskje sukker
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 (11-ounce) glass sitronkrem
  • 1 ferdigkjøpt pound cake, skåret i 1/2 tommers skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Legg bærene i en stor bolle og dryss over halvparten av sitronsaften. Vend forsiktig.
  3. 3Bland bærene, sukker, maisenna og resten av sitronsaften i en kjele over middels høy varme. Kok opp og la det småkoke bare til bærene begynner å gå i oppløsning og slippe ut saften, omtrent 3 minutter. Ta bærene av varmen og la dem avkjøles; blandingen vil tykne etter hvert som den avkjøles.
  4. 4Pisk kremfløten sammen med sukkeret og vaniljen i en ren bolle til myke topper. Ha sitroncurden i en annen bolle og rør inn litt av den piskede kremen for å løsne den. Vend deretter inn resten av kremen.
  5. 5For å montere trifleen, legg et lag med sitronkrem i en stor glassbolle. Legg et lag med kake, og del skivene i biter som passer. Dypp deretter kaken i et lag med bær og deres saft. Fortsett med å lage 3 eller 4 lag til, avhengig av størrelsen på bollen, og avslutt med et lag sitronkrem. Dekk til og sett i kjøleskapet til den skal serveres.