
Masa-kornkaker med posjerte egg
Lær hvordan du lager sprø masa corn cakes med perfekt posjert egg. En deilig og mettende frokost som passer hele året.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du pocherer egg
- 22. Lag salsaen: Bland tomatene, løk, jalapeño, koriander og 1 teskje salt i en bolle.
- 33. Forvarm ovnen til 200 grader.
- 4Lag maiskakene: Varm opp melk og smør i en liten kjele på lav varme, bare til smøret smelter. Bland sammen masa harina, 1 teskje salt, sukker og queso fresco i en stor bolle. Rør inn melken og smøret for å lage en myk deig.
- 5Fordel deigen i 8 porsjoner (ca. 1/4 kopp hver) og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Dekk med et annet bakepapir; trykk en panne oppå for å flate dem ut til skiver.
- 64. Varm opp 1 spiseskje olivenolje i en stor non-stick panne på middels varme. Arbeid i porsjoner og stek maiskakene til de er sprø og gylne på undersiden, ca. 3 1/2 minutt; snu dem, trykk lett med en slikkepott og kok til de er gylne på den andre siden. Fortsett med resten, og tilsett mer olje etter behov. Krydre kakene med salt; legg dem på et stekebrett og hold dem varme i ovnen mens du pocherer eggene.
- 75. Kok opp en dyp kjele med vann på middels-lav varme; tilsett eddik. Pocher eggene.
- 86. Fordel maiskakene på 4 tallerkener; topp hver med et poached egg, salsa og ost; server med avocado.
- 97. Fotograf: Yunhee Kim