Den ville plommetrefenes kafe – oksestekesuppe

Den ville plommetrefenes kafe – oksestekesuppe

oppskriften på the wild plum cafes oxtail soup gir deg en smakfull og varmende rett perfekt for kalde dager. lær hvordan du lager denne klassiske suppen hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 210 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3/4 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 2. 3/4 kopp hvetemel
  • 3. 900 gram oksestek, skylt og tørket
  • 4. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 5. 1 kopp selleri i middels terninger
  • 6. 1 kopp løk i middels terninger
  • 7. 8 hvitløksfedd, knust
  • 8. 1 kopp tomatpuré
  • 9. 1 liter storfekraft
  • 10. 2 kopper god rødvin
  • 11. 2 ferske laurbærblader
  • 12. 2 kvister fersk timian
  • 13. 1 kopp gulrøtter i middels terninger
  • 14. 450 gram tomater, delt i fire, skrellet og frøet
  • 15. Rustikt brød, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp ½ kopp av oljen i en tykkbunnet suppeterrin eller støpejernspanne. Ha melet i en flat skål. Krydre oksesnørene med salt og pepper, og vend dem i melet. Rist av overflødig mel, og brun dem i porsjoner på alle sider. Legg dem på et fat når de er ferdige.
  2. 22. Tilsett litt mer olje i gryten om nødvendig, og ha i halvparten av løken og sellerien. La det koke til det begynner å mykne, ca. 3–4 minutter. Tilsett hvitløken og la det koke i ytterligere 2 minutter. Rør inn tomatpuréen og la det småkoke i 2 minutter. Tilsett 2 kopper av storfefondet, skrap bunnen av gryten, rør, og legg oksesnørene tilbake i gryten. La det småkoke til det begynner å småputre, og tilsett vinen. La det småkoke på lav varme i 15 minutter.
  3. 33. Tilsett laurbærbladene, timian, 1 teskje salt, ½ kopp av gulrøttene, og de resterende 2 koppene av storfefondet, ½ kopp selleri og ½ kopp løk, og rør om. La det småkoke i 30 minutter. Tilsett de resterende ½ koppene av gulrøttene og la det småkoke i 2 timer. Tilsett tomatene, og la suppen småkoke til buljongen begynner å tykne og kjøttet faller lett av beinet, ytterligere 30–45 minutter. Fjern timian og laurbærblad, og smak til med salt og pepper. Legg to eller flere oksesnører i hver bolle, og øs suppen over. Server med brød.