
Fabelaktig oksefilet
Lær å lage en saftig og smakfull bifffilet med denne enkle oppskriften. Perfekt til helgen eller spesielle anledninger. En klassiker for kjøttelskere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (3 pund) storfekjøtt tenderloin roast
- 3/4 kopp soyasaus
- 1/2 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Legg steken i en liten, glassform. Hell soyasaus og smør over mørbraden.
- 3Stek i forvarmet ovn i 10 minutter, snu deretter steken, og fortsett å steke i 35 til 40 minutter, av og til pensle underveis, til den indre temperaturen er 60 grader C (140 grader F) for medium. Eller, stek til ønsket kjernetemperatur. La kjøttet hvile i 10 til 15 minutter før det skjæres opp.