Tordenbyrdegryte
lær hvordan du lager thunderbird stew, en smakfull og enkel rett perfekt for kalde dager. oppskriften er enkel å følge og passer for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1,8 kg høyrygg av storfe
- 2. 1 (28 g) pakke tørket løksuppeblanding
- 3. 1 (21 g) pakke tørket brun sausblanding
- 4. 3,75 dl eplejuice
Fremgangsmåte
- 11. Slow Cooker-instruksjoner: Legg storfekjøttgryte, løksuppeblanding, brun sausblanding og eplejuice i en slow cooker, og kok på lav varme i 5 til 8 timer.
- 22. Ovn-instruksjoner: Bland eplejuice, løksuppeblanding og brun sausblanding i en ildfast form. Tilsett storfekjøttgryten, og la det koke under lokk i 2 ½ til 3 timer i en ovn på 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).