Hello Fresh Mobile Banner
Sitron- og balsamico-marinerte rosmarinstekte grønnsaker på spyd

Sitron- og balsamico-marinerte rosmarinstekte grønnsaker på spyd

oppskrift på smakfulle grillede grønnsaker på spyd med sitron, balsamico og rosmarin. enkelt å lage og perfekt som forrett eller tilbehør sommeren gjennom.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 middels stor til stor zucchini, delt i to på langs, deretter skåret i 1/2-tommers skiver
  • 1 middels stor til stor squash, gul, delt i to på langs, deretter skåret i 1/2-tommers skiver
  • 1 pint cherrytomater, vasket og med stilkene fjernet
  • 1 sitron, presset saft
  • 2 spiseskjeer balsamicoeddik, ca. etter eget skjønn
  • 3 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje, ca. etter eget skjønn
  • Salt og pepper etter smak
  • 16 stilker fersk rosmarin, 15–20 cm lange

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillpannen på høy varme.
  2. 2Bland zucchini, gul squash og tomater i en bolle. Dress grønnsakene med sitron, eddik og olje, salt og pepper. Bløtlegg rosmarin i en bolle med vann i 5 minutter. Tre grønnsakene på rosmarin fra bunnen av stilkene. Fyll rosmarin-stilkene og legg dem på den varme grillen. Kok i 3 eller 4 minutter på hver side. Overfør til et serveringsfat.