
Salat på pinne
Lær hvordan du lager en enkel og sunn salad on a stick. Perfekt for sommerens grillfester eller piknik. Enkelt, raskt og velsmakende!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- Bambuspinner
- 1 grønn eller rød paprika, uten frø og kuttet i 2,5 cm terninger
- 1/3 uten frø agurk, i terninger
- 1/2 pint druetomater
- 2 skiver Genoa-salami (ca. 2,5 cm tykke) fra delikatesseavdelingen, i terninger
- 4 stilker selleri, kuttet i 2,5 cm biter
- 1/2 kopp kremfløte eller helmelk
- 1 (150 g) beger hvitløk- og urte-smøreost (anbefalt: Boursin)
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Kombiner grønnsakene og salami på et fat, og server med én bambuspinner per person.
- 2Bland sammen fløte eller melk og ost. Hell det i en dippeskål og smak til med salt og pepper.
- 3Plasser dippen på fatet. Bruk pinnene dine til å stikke gjennom salami og grønnsaker, og stable opp en munnfull av gangen. Dypp hver bit i dressingen mens du spiser, men ikke dypp igjen i samme dipper, vær så snill!
- 4Nam-nam! Salat på pinne!