Hello Fresh Mobile Banner
Salat på pinne

Salat på pinne

Lær hvordan du lager en enkel og sunn salad on a stick. Perfekt for sommerens grillfester eller piknik. Enkelt, raskt og velsmakende!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • Bambuspinner
  • 1 grønn eller rød paprika, uten frø og kuttet i 2,5 cm terninger
  • 1/3 uten frø agurk, i terninger
  • 1/2 pint druetomater
  • 2 skiver Genoa-salami (ca. 2,5 cm tykke) fra delikatesseavdelingen, i terninger
  • 4 stilker selleri, kuttet i 2,5 cm biter
  • 1/2 kopp kremfløte eller helmelk
  • 1 (150 g) beger hvitløk- og urte-smøreost (anbefalt: Boursin)
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Kombiner grønnsakene og salami på et fat, og server med én bambuspinner per person.
  2. 2Bland sammen fløte eller melk og ost. Hell det i en dippeskål og smak til med salt og pepper.
  3. 3Plasser dippen på fatet. Bruk pinnene dine til å stikke gjennom salami og grønnsaker, og stable opp en munnfull av gangen. Dypp hver bit i dressingen mens du spiser, men ikke dypp igjen i samme dipper, vær så snill!
  4. 4Nam-nam! Salat på pinne!