
Caesar Spaghetti
lær hvordan du lager caesar spaghetti, en deilig og enkel rett perfekt for enhver anledning. steg-for-steg oppskrift og tips.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med vann på høy varme. Når vannet koker, salte vannet. Tilsett pastaen og kok til den er nesten al dente, i henhold til pakkens anvisninger.
- 22. Husk: du må reservere omtrent 1 kopp av det stivelsesrike kokevannet rett før du heller av vannet.
- 33. Mens pastaen koker, varm opp en stor stekepanne på middels høy varme og tilsett extra-virgin olivenolje. Tilsett ansjosene og kok til de har smeltet inn i oljen, ca. 2 minutter. Skru ned varmen til middels lav og tilsett hvitløk, rør i 1 minutt, deretter tilsett Worcestershire. Riv escarolen i biter og tilsett flere håndfuller av gangen, la grønnsakene visne i hvitløk-oljen. Krydre grønnsakene med rikelig med pepper og litt muskatnøtt, og press saften av 1 sitron over pannen. Tilsett det reserverte stivelsesrike kokevannet i egget i en liten bolle og visp sammen for å temperere egget. Slå av varmen og tilsett den avsilte pastaen og eggeblandingen. Rør godt for å blande alt. Tilsett halvparten av osten og vend det hele kraftig i 1 minutt. Krydre pastaen med en skvett ekstra-virgin olivenolje og overfør den til et serveringsfat. Server resten av osten ved bordet.