Hello Fresh Mobile Banner
Tyrkiske burgere med Brie og grillede epler

Tyrkiske burgere med Brie og grillede epler

oppskrift på saftige kalkunburgere med kremete brie og søte grillede epler, perfekt for en smakfull middag eller helgekos

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund fersk malt kalkun
  • Fire 1-tommers terninger med Brie-ost, 1/2 tomme tykke
  • 1 spiseskje olivenolje
  • Salt og nykvernet pepper
  • 11 store Granny Smith epler, kjernet og skåret i 1/2 tommers skiver på tvers
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • Fire rundstykker

Fremgangsmåte

  1. 1For å forberede burgerne:
  2. 2Form kjøttet godt til 4 jevne, runde burgerbiffer, ca. 3,8 cm tykke. Lag en liten fordypning i midten av hver biff og legg en terning ost i hver. Kna kjøttet lett for å dekke til hullet. Pensle begge sider av burgerne lett med olivenolje og krydre med salt og pepper etter smak. Varm opp en stor støpejernspanne på middels høy varme til den begynner å ryke lett. Stek burgerne til de er ferdige etter eget ønske.
  3. 3Pensle eplene på begge sider med vegetabilsk olje. Grill dem (i en grillpanne) til de er gylne på begge sider. Legg en burger på bunnen av hver bolle, topp med 1 eller 2 epleskiver og en klatt ketchup.