
Montys Key Lime Pie
Lær hvordan du lager den perfekte montys key lime pie med denne enkle oppskriften. En fristende dessert som passer til sommeren eller enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Til bunnen: Bland grahamkjeks-smuler, sukker og kanel i en bolle til en elektrisk mikser. Bland på lav hastighet, og tilsett sakte den smeltede smøret. Bland i 1 minutt.
- 22. Ta ut fra mikseren, og bruk hendene til å presse blandingen ned i en 20 cm stor paiform for å danne en paibunn. Sett i kjøleskapet i 30 minutter.
- 33. Forvarm ovnen til 120 grader Celsius.
- 44. Pisk eggeplommene i en bolle med en elektrisk mikser til de akkurat er stive, og tilsett deretter den søtet kondenserte melken. Pisk i ytterligere 2 minutter.
- 55. I en liten bolle, visp sammen limesaft og maisstivelse, og pass på at det ikke dannes klumper: Blandingen skal være glatt. Vend limeblandingen forsiktig inn i eggeplommeblandingen. Hell blandingen i paibunnen.
- 66. Stek til fyllet er stivnet, ca. 30 minutter.