Ristet tre-peppersalsa

Ristet tre-peppersalsa

Lær hvordan du lager en deilig roasted three pepper salsa. Perfekt som forrett eller tilbehør. Enkelt, raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 rød paprika, ovnsbakt, skrelt, kjernet og hakket
  • 2. 1 gul paprika, ovnsbakt, skrelt, kjernet og hakket
  • 3. 1 grønn paprika, ovnsbakt, skrelt, skåret, kjernet og hakket
  • 4. 1 stilk selleri, finhakket
  • 5. 2 spiseskjeer hakket fersk persille
  • 6. 2 spiseskjeer hakkede modne oliven
  • 7. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 8. 1 spiseskje kapers, skylt og avrente
  • 9. 1 teskje fersk rosmarin
  • 10. 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 11. Saften av 1/2 sitron
  • 12. Salt og nykvernet pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle.