
Rigatoni med pepperoni og mozzarella
Lær hvordan du lager en deilig rigatoni med pepperoni og mozzarella. En smakfull rett perfekt for raske middager og helgefeiringer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett pastaen og kok som angitt på pakken. Reserver 1/2 kopp kokevann, deretter sil av vannet.
- 22. I mellomtiden, kok pepperoni i en separat stor kjele eller en støpejernsgryte over middels varme, rør av og til, til den akkurat er sprø, ca. 5 til 7 minutter. Overfør til en tallerken med en hullsleiv. Tilsett løk, paprika og hvitløk i kjelen. Kok, rør av og til, til grønnsakene er myke, ca. 10 minutter.
- 33. Tilsett 1 kopp vann, tomatene, oregano, 1/2 teskje salt og noen kvernslag med pepper i kjelen. Senk varmen til middels lav; la det småkoke til sausen tykner litt, ca. 10 minutter. Bland inn pastaen og parmesan, og vend godt slik at det dekker. Tilsett det reserverte kokevannet etter behov for å løsne sausen. Ta kjelen av varmen og rør inn mozzarella og pepperoni; smak til med salt og pepper. Topp hver porsjon med en klype rød pepperflak, basilikum og mer parmesan.