
Sprø kalkunsalat-sandwiches
oppskrift på sprø kalkun salat sandwich perfekt for lunsj eller matpakke. enkel å lage, smakfull og sunn. prøv vår versjon i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 1/4 pund røkt kalkunbryst, i terninger
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 1 kopp hakkede vårløk
- 3/4 kopp hakket selleri
- 1/3 kopp majones
- 2 spiseskjeer dijonsennep
- 1 kopp uten kjerner røde druer, delt i to
- 8 unser provoloneost, skåret i 1/2 tommers terninger
- 1/2 kopp skivede mandler, ristet og grovhakket (valgfritt)
- 3 spiseskjeer hakket frisk persille
- 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
- Mykt fullkornsbrød til servering
Fremgangsmåte
- 1Legg kalkunen i en middels stor blandingsbolle og krydre med salt og pepper. Tilsett de resterende ingrediensene (unntatt brødet) og bland godt. Server på sandwichbrød.
- 2Fotografert av Hallie Burton