Cheesy Chile-muffins

Cheesy Chile-muffins

lær hvordan du lager deilige cheesy chile muffins med ost og krydder. enkel oppskrift som passer til frokost, lunsj eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp (1 stang) smør, pluss mer til å smøre formene
  • 2. 4 kopper hvetemel
  • 3. 2 teskjeer bakepulver
  • 4. 1 1/2 teskjeer salt
  • 5. 1 1/4 kopper melk (helmelk er best)
  • 6. 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 7. 2 store egg
  • 8. 2 kopper revet skarp Cheddar-ost
  • 9. Én 4,5-unse boks med hakkede grønne chili

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Smør to muffinsformer med 50 gram smør.
  3. 33. Sikt sammen mel, bakepulver og salt i en middels stor bolle. Bruk en kakespade og skjær inn smøret til alt er godt blandet. Visp sammen melk, olje og egg i en separat bolle. Bland melblandingen, melkeblandingen, cheddar og grønne chilis i en stor bolle. Rør forsiktig til alt er godt blandet.
  4. 44. Fordel røren i de forberedte formene. Stek til de er gylne, ca. 20 til 22 minutter. Ta dem ut av formene og server varme.