
Cheddar- og vårløk-droppeboller
Lær hvordan du lager deilige cheddar scallion drop biscuits, perfekte som frokost eller snacks. En rask og enkel oppskrift for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
frokost
Ingredienser
- 1. 1 1/4 kopper hvetemel (all-purpose)
- 2. 2 1/2 teskjeer bakepulver
- 3. 2 teskjeer sukker
- 4. 3/4 teskje natron
- 5. 1 teskje salt
- 6. 6 spiseskjeer (3/4 av en stang) kald usaltet smør, kuttet i 1/2-tommers terninger
- 7. 6 unser cheddarost, grovt revet (1 1/2 kopper)
- 8. 3 vårløk, finhakket
- 9. 1 kopp kulturmessig rystet kulturmelk
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius.
- 22. Visp sammen mel, bakepulver, sukker, natron og salt i en bolle, og bland deretter inn smør med fingertuppene til blandingen ligner grovt mel. Rør inn cheddar og vårløk. Tilsett kulturmelk og rør til det akkurat er blandet.
- 33. Sett deigen i tolv like store klatter med omtrent 5 cm mellomrom på et smurt stekebrett. Stek midt i ovnen til de er gylne, ca. 18–20 minutter.