Fem kopper ambrosia

Fem kopper ambrosia

Lær hvordan du lager en deilig five cup ambrosia, en søt og kremet dessert perfekt for sommerfester eller hverdagskos. Enkel å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 til 2 spiseskjeer uraffinert kokosolje
  • 1/2 ananas, skrelt, delt i lange båter og kjernet ut
  • 1 kopp mandarin- eller appelsinbåter, drenert for juice (ca. 3 mandariner)
  • 1 kopp søtet, flaket kokos, for eksempel Stekr's Angel Flake, lett ristet (se Kok's Note)
  • 1 kopp mini-marshmallows, gamle (se Kok's Note)
  • 1 kopp rømme
  • 1/4 teskje appelsin ekstrakt
  • Ferskrevet mynteblader, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp 1 spiseskje kokosolje i en støpejernspanne over middels varme.
  3. 3Tilsett ananasen og stek til den er veldig mørk på den ene siden, 5 til 10 minutter; den skal se nesten brent ut.
  4. 4Vend den og tilsett resten av kokosoljen hvis pannen virker tørr.
  5. 5Stek på den andre siden til den er mørk og godt stekt, 5 til 10 minutter.
  6. 6Ta ananasen ut av pannen og la den avkjøle på et skjærebrett før du kutter den i medium terninger.
  7. 7Tilsett ananas, mandariner, kokos, marshmallows, rømme og appelsinekstrakt i en ikke-reaktiv bolle.
  8. 8Bland forsiktig for å kombinere.
  9. 9Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i 1 til 3 timer, til den er helt kald.
  10. 10Server med et dryss frisk mynte.