El Reys Fish Tacos

El Reys Fish Tacos

oppskrift på el reys fish tacos. lær hvordan du lager sprø fisketacos med friske ingredienser. perfekt for sommermat eller helgehelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 avokadoer, most, pureert
  • 2. Skall og saft av 1 eller 2 lime, avhengig av størrelse
  • 3. 1 jalapeño, hakket
  • 4. Noen dråper grønn hot sauce, for eksempel Tabasco
  • 5. Salt og nykvernet svart pepper
  • 6. 450 g tomatillos
  • 7. 1 bunt ferske korianderblader
  • 8. Skall og saft av 1 lime
  • 9. 1 hvitløksfedd, hakket
  • 10. 1 løk, hakket
  • 11. 1 jalapeño, frøet og hakket
  • 12. Noen dråper grønn hot sauce, for eksempel Tabasco
  • 13. Salt
  • 14. 6 italienske tomater, delt i to
  • 15. 4 hvitløksfedd
  • 16. 2 serranopper, frøet og delt i to
  • 17. 1 løk, skrelt og delt i fire
  • 18. 1 ss/15 ml olivenolje
  • 19. Salt og nykvernet svart pepper
  • 20. 1 bunt ferske korianderblader
  • 21. Skall og saft av 1 lime
  • 22. 2 tomater, frøet og hakket
  • 23. 1 bunt ferske korianderblader
  • 24. 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 25. Skall og saft av 1 lime
  • 26. 1 løk, hakket
  • 27. 1 jalapeño, frøet og hakket
  • 28. 1 rød paprika, frøet og hakket
  • 29. 1 ss/15 ml olivenolje
  • 30. Salt og nykvernet svart pepper
  • 31. 2 kopper/500 ml mel pluss 1 kopp/250 ml til å dyppe i
  • 32. 1/4 kopp/60 ml maisstivelse
  • 33. 1 ss/15 ml bakepulver
  • 34. Salt
  • 35. 2 ½ kopper/625 ml øl (2 flasker øl)
  • 36. 2 egg
  • 37. 450 g papegøyefisk, skåret i store terninger (eller annen hvitfisk som rød snapper, torsk eller halibut)
  • 38. Raps- eller peanøttolje til steking
  • 39. Mais tortillas
  • 40. Majones
  • 41. Raspet kål
  • 42. Løkskiver
  • 43. Korianderblader
  • 44. Limebåter

Fremgangsmåte

  1. 11. For guacamolen: Ha avokadene, limeskallet og saften, jalapeñopepperen og hot saus i en food processor. Kjør sammen til en jevn blanding. Smak til med salt og pepper. Oppbevar i kjøleskapet.
  2. 22. For salsa verde: Fjern det papirlignende skallet fra tomatillene og skyll godt. Del dem i to og legg dem med skjæreflaten ned på et bakepapirkledd stekebrett. Sett under grillen i ca. 5 minutter for å få lett sverting av skinnet. Ha tomatillene, koriander, limeskall og saft, hvitløk, løk og jalapeñopepper i en food processor (eller blender) og puls til alle ingrediensene er finhakket og blandet. Smak til med salt. Avkjøl i kjøleskapet.
  3. 33. For Salsa Roja: Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F). Legg tomatene, hvitløken, serrano-pepperen og løken på et bakepapirkledd stekebrett. Drypp over olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek i ovnen til tomatene er myke og løken og pepperen har fått en fin brent farge, ca. 30 minutter. Overfør til en food processor og kjør til en grov puré sammen med koriander og limeskall og saft. Juster krydderet. Tilsett litt vann hvis den er for tykk. Oppbevar i kjøleskapet.
  4. 44. For Salsa Mexicana: Bland sammen tomater, koriander, hvitløk, limeskall og saft, løk, jalapeñopepper, rød paprika og olivenolje. Krydre med salt og pepper. Oppbevar i kjøleskapet.
  5. 55. For fisken: For å lage ølbatteriet, bland mel, maisstivelse, bakepulver og litt salt i en stor bolle. Rør inn øl og egg, og vend raskt inn i melblandingen (ikke vær redd for noen klumper). Varm opp oljen i en dypfryer til 190 grader C (375 grader F). Dryss fisken lett