Hello Fresh Mobile Banner
Antipasto-pai

Antipasto-pai

oppskrift på antipasto pie, en velsmakende forrett som er enkel å lage. perfekt for gjestebesøk eller som en del av tapasbordet

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 rund eller oval, sprø og seig brød med skorpe, for eksempel av toskansk stil eller en sesam-semolinabunn
  • 1 glass (ca. 400–450 g) med giardiniera*, avrent
  • ½ kopp (noen neve) ferske italienske flatbladede persilleblader
  • 15 til 20 ferske basilikumblader, revet
  • 1/3 pund skivet Genoa-salami
  • 1/3 pund skivet søt soppressata
  • 1/3 pund skivet cappacola (hot cured pork shoulder)
  • ¼ rød løk, tynne skiver
  • 1 tomat som er moden på vinrankene, tynne skiver
  • Extra virgin olivenolje, til å dryppe over
  • Grovt salt og pepper
  • 8 varme eller søte sylteagurpe-cherrypepper

Fremgangsmåte

  1. 18 (8, 10 eller 12-tommers) bambuspyd til festmat
  2. 2Serveringsforslag: grønne og svarte oliven, urteinfusjonerte potetgull
  3. 3* Giardiniera er en italiensk syltegrøt med blomkål, sterke paprika og gulrot, funnet i internasjonale matvarer-aislen i butikken
  4. 4Kutt av toppen på et stort rundt eller ovalt brød, og hul ut det, slik at det får en halv tomme bred kant og bunn. Loafet skal ligne en bolle eller en dyp paibunn.
  5. 5Kjør giardiniera i en food processor til en grov relish. Fordel og trykk relish inn i bunnen av brødskallet i et jevnt lag. Topp relish med et lag av provoloneskiver, røde paprikabiter og artisjokkhjerter. Trykk ingrediensene ned mens du jobber for å lage plass i skallet til så mye antipasto som mulig.
  6. 6Bland sammen grønne blader, persille og basilikum i en bolle. Legg et tynt lag av grønne blader oppå artisjokkene, og drypp med olje. Legg lagvis med kjøtt og resten av osten. Topp med noen flere grønne blader, løk- og tomatskiver, og en ny drypp med olje. Krydre toppen av det fylte skallet med salt og pepper. Pakk inn resten av de ubrukte grønne bladene og urtene til morgendagens salat.
  7. 7Sett på toppen av brødet igjen og pakk din STØRRE, sølefrie antipasto-fylte pai inn for reise.
  8. 8Når du er klar til å servere, tre varme eller søte cherrypaprika på 10 eller 12-tommers bambuspyd, og plasser åtte spyd jevnt fordelt rundt brødet. Kutt brødet i båter, som en pai, og server med oliven og fancy potetgull.
  9. 9Merk: For å riste paprika, del hver rød paprika i to langs midten og fjern frøene ved å trekke dem ut med hånden. Plasser