
Gulrot-, chili- og koriandersuppe
oppskrift på en varm og krydret gulrot-, chili- og koriandersuppe. perfekt for en smakfull forrett eller lett lunsj, klar på under 30 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 teskje knust hvitløk
- 1 spiseskje hakket frisk koriander
- 1 teskje chilipasta
- 1 løk, hakket
- 3 store gulrøtter, skrellet og skivet
- 1 stor potet, skrelt og hakket
- 5 kopper grønnsaksbuljong
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en stor gryte over middels varme. Varm opp hvitløk, koriander og chili-paste. Surr løk til den er myk. Rør inn gulrøtter og potet; kok i 5 minutter, og hell deretter i grønnsaksbuljong.
- 2La suppen småkoke i 30 til 45 minutter, eller til potetene og gulrøttene er møre. Bruk en stavmikser og kjør suppen til den er jevn og glatt.