Hjemmelagde marshmallows

Hjemmelagde marshmallows

lær hvordan du lager deilige hjemmelagde marshmallows med enkel oppskrift. perfekt for snacks, dessert eller gaver.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer (2 poser) usøtet gelatin
  • 2. 1/2 kopp granulert sukker
  • 3. 2 teskjeer lys maisstivelse
  • 4. 2 eggehviter
  • 5. 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. Melis, etter behov

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: 4 bambusstokker
  2. 22. Dekk en bakeplate eller en form med bakepapir. Rør gelatin i 1/3 kopp vann.
  3. 33. Ha granulert sukker, 1/3 kopp vann og mais sirup i en liten kjele over middels høy varme. Kok opp under omrøring, og kok til sukkeret er oppløst og temperaturen når 115 grader Celsius. Hell forsiktig sukkerblandingen i gelatinblandingen under konstant omrøring. La det stå i 5 minutter.
  4. 44. Bruk en elektrisk mikser og pisk eggehvitene til myke topper dannes. Med mikseren på middels lav hastighet, hell sukker- og gelatinblandingen i eggehvitene i en jevn, langsom strøm. Fortsett å piske til stive topper dannes. Hell blandingen i en 20x20 cm stor bakeform og sett i kjøleskapet til den er stivnet, omtrent 3 timer.
  5. 55. Vend marshmallowen ut på en overflate dekket med melis; fjern bakepapiret. Skjær i 4 terninger og sett inn en bambusstokk i hver. Server.