Søt kinakål med pasta

Søt kinakål med pasta

oppskrift på søt napa kål med pasta. en smakfull og enkel rett som passer til hverdag og fest. lag den på under 30 minutter!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 8 unser fersk angel hair-pasta, kokt
  • 2. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 3. 1 løk, skivet tynt
  • 4. 2 kinesiske auberginer, skivet tynt
  • 5. 1/2 hode Napa-kål, strimlet
  • 6. 2 mellomstore tomater, hakket
  • 7. 1 spiseskje Herbes de Provence

Fremgangsmåte

  1. 1I en non-stick stekepanne eller wok, varm opp oljen til den begynner å ryke. Tilsett løken og kok den til den er myk, ca. 4 minutter. Tilsett auberginen og kok i ytterligere 4 minutter. Ha i kål, tomater og Herbes de Provence, og la det småkoke i 5 minutter. Vend det hele sammen med angel hair-pasta og smak til med krydder.