
Wancheese Fishermans Risotto
oppskrift på wancheese fishermans risotto. enkel og smakfull rett med sjømat, perfekt for en rask og velsmakende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 spiseskje olivenolje
- 2 unser hakket bacon
- 8 mellomstore, skrelte og rensede reker
- 6 mellomstore sjøscallops
- 14 unser ferdigkokt al dente risotto
- 6 væskeons kyllingkraft
- 2 unser jumbo hummerkjøtt eller ryggfinne
- 1 kopp hakkede Roma-tomater
- 1/2 kopp mais
- 2 unser babyspinat
- 1 teskje kosher-salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 2 unser revet Parmesan
- 2 spiseskjeer smør
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Sett en middels stor kjele over middels høy varme. Når pannen er varm, tilsett olivenolje og bacon. Surr i 30 sekunder, og tilsett deretter reker og kamskjell. Rør om for å unngå at det setter seg fast, og kok i 1 ½ til 2 minutter.
- 3Tilsett risotto, kyllingkraft, krabbekjøtt, tomater, mais, spinat, salt og pepper. Rør forsiktig sammen med en tresleiv. Nå senker du varmen til middels lav, og lar det koke til kraften er kokt inn, omtrent 2 minutter. Tilsett ost og smør, og rør i 1 minutt.
- 4Server i en pastaskål.