
Chili-omelett
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull chili omelet. Perfekt for en rask frokost eller brunch. Enkelt, sunt og fullt av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1/2 pund frokostpølse i lenker
- 1 (425 gram) boks vegetarisk chili med bønner
- 1 (225 gram) pakke 3-ostetypet meksikansk revet ost
- 2 spiseskjeer usaltet smør
- 2 store egg
- 1/4 kopp hakket gressløk
- Rømme, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Kutt pølsen i 1/4-tommers biter. I en middels stor stekepanne på middels lav varme, brun pølsene. Når de er brune, tilsett chilien og varm gjennom, ca. 5 minutter. For en ekstra ostefylt omelett, rør inn en håndfull eller to med osten.
- 2Mens dette koker, varm opp en 20 cm stekepanne på middels lav varme og smelt smøret. Pisk eggene med halvparten av gressløken og hell det i pannen. Kok til egget har dannet en fast gul sirkel. Dekk halve omeletten med pølse- og chiliblandingen, og sett til side 1/4 kopp. Legg et lag med ost, og sett til side 1/4 kopp. Brett omeletten og topp med resten av chilien og osten. Skyv omeletten over på en tallerken og pynt med en stor klatt rømme og resten av gressløken.