Chili-omelett

Chili-omelett

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull chili omelet. Perfekt for en rask frokost eller brunch. Enkelt, sunt og fullt av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1/2 pund frokostpølse i lenker
  • 1 (425 gram) boks vegetarisk chili med bønner
  • 1 (225 gram) pakke 3-ostetypet meksikansk revet ost
  • 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 2 store egg
  • 1/4 kopp hakket gressløk
  • Rømme, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt pølsen i 1/4-tommers biter. I en middels stor stekepanne på middels lav varme, brun pølsene. Når de er brune, tilsett chilien og varm gjennom, ca. 5 minutter. For en ekstra ostefylt omelett, rør inn en håndfull eller to med osten.
  2. 2Mens dette koker, varm opp en 20 cm stekepanne på middels lav varme og smelt smøret. Pisk eggene med halvparten av gressløken og hell det i pannen. Kok til egget har dannet en fast gul sirkel. Dekk halve omeletten med pølse- og chiliblandingen, og sett til side 1/4 kopp. Legg et lag med ost, og sett til side 1/4 kopp. Brett omeletten og topp med resten av chilien og osten. Skyv omeletten over på en tallerken og pynt med en stor klatt rømme og resten av gressløken.