
Quesadillas med Huitlacoche og ost
Lær hvordan du lager deilige quesadillas med huitlacoche og ost. En smakfull forrett som passer perfekt til enhver anledning. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper fersk huitlacoche
- 2. 2 spiseskjeer kokkeolje
- 3. 1/2 kopp hakket løk
- 4. 2 kopper finmalt masa harina
- 5. 1 1/4 kopp kaldt vann
- 6. 1/2 teskje salt
- 7. 2 kopper queso blanco
Fremgangsmåte
- 11. Kutt huitlacoche av maiskolben og skjær i terninger. Varm opp en middels stor stekepanne med olje, tilsett løk og stek til den er myk. Tilsett huitlacoche og stek til den er mør, ca. 5 minutter.
- 22. Bland sammen masa harina, vann og salt i en middels stor bolle, og rør til det er jevnt.
- 33. Deigen skal være litt klissete og danne en ball når den presses sammen. For å teste, trykk en liten ball av deigen flatt mellom håndflatene. Hvis kantene sprekker, tilsett vann, en spiseskje om gangen, til testbiten ikke sprekker.
- 44. Legg en liten ball av deigen mellom to ark med vokspapir og trykk eller kjevle ut til en liten tortilla.
- 55. Brett den rå deigen rundt fyllet for å lage en lomme, og fyll med en spiseskje av den stekte huitlacoche og queso blanco. Lukk kantene. Stek på grill i 5 minutter til den er gyllenbrun.