Hello Fresh Mobile Banner
Quesadillas med Huitlacoche og ost

Quesadillas med Huitlacoche og ost

Lær hvordan du lager deilige quesadillas med huitlacoche og ost. En smakfull forrett som passer perfekt til enhver anledning. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper fersk huitlacoche
  • 2. 2 spiseskjeer kokkeolje
  • 3. 1/2 kopp hakket løk
  • 4. 2 kopper finmalt masa harina
  • 5. 1 1/4 kopp kaldt vann
  • 6. 1/2 teskje salt
  • 7. 2 kopper queso blanco

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt huitlacoche av maiskolben og skjær i terninger. Varm opp en middels stor stekepanne med olje, tilsett løk og stek til den er myk. Tilsett huitlacoche og stek til den er mør, ca. 5 minutter.
  2. 22. Bland sammen masa harina, vann og salt i en middels stor bolle, og rør til det er jevnt.
  3. 33. Deigen skal være litt klissete og danne en ball når den presses sammen. For å teste, trykk en liten ball av deigen flatt mellom håndflatene. Hvis kantene sprekker, tilsett vann, en spiseskje om gangen, til testbiten ikke sprekker.
  4. 44. Legg en liten ball av deigen mellom to ark med vokspapir og trykk eller kjevle ut til en liten tortilla.
  5. 55. Brett den rå deigen rundt fyllet for å lage en lomme, og fyll med en spiseskje av den stekte huitlacoche og queso blanco. Lukk kantene. Stek på grill i 5 minutter til den er gyllenbrun.