
Frossen yoghurt og bær
oppskrift på frossen yoghurt med friske bær, perfekt for varme sommerdager. enkel å lage og sunn variant av iskrem.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp kremfløte
- 2. 1 spiseskje melis
- 3. Vanilje- og bringebærsorbet (anbefalt: Haagen Dazs)
- 4. 10 til 12 ferske bær
- 5. 4 unser semisøt sjokoladechips
- 6. 4 unser hvit sjokolade, hakket
Fremgangsmåte
- 1Pisk fløten lett med en elektrisk mikser. Når den begynner å danne topper, tilsett sukkeret og pisk til myke topper. Ha en generøs mengde iskrem i en bolle. Smelt den mørke sjokoladen og den hvite sjokoladen sammen i et vannbad. Pynt yoghurten med friske bær, og topp den deretter med pisket krem og den smeltede mørke og hvite sjokoladen.