
Runde 2 Oppskrift Lasagne Rullinger
oppskrift på deilige lasagna roll ups, perfekt for en enkel og smakfull hovedrett. lær hvordan du lager disse raske og smakfulle retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Spray en 20x20 cm bakeform med matlagingsspray.
- 22. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett lasagnen, dekk til kjelen, og kok opp igjen. Fjern lokket, rør om, og kok til al dente, ca. 8 minutter. Reserver 1 kopp av pastavannet. Sil av pastaen og sett den til side.
- 33. Ha ricotta i en bolle og rør inn sitrusskall og salvie. Legg en lasagneplate på arbeidsflaten og smør 1/4 kopp ricottablanding på den, med 2 cm fri på den ene enden. Topp osten med 1/4 kopp ragu, og rull opp pastaen fra den fylte enden. Legg den i bakeformen, og gjenta med resten av pasta, ricotta og ragu. Strø mozzarella over rullene, sett formen på et stekebrett, og stek til osten er boblende og gyllen, 30 til 35 minutter. La hvile i 10 til 15 minutter før servering.