Hello Fresh Mobile Banner
Pesto med spaghetti squash

Pesto med spaghetti squash

oppskrift på pesto spaghetti squash – en smakfull og sunn rett som er enkel å lage. Perfekt for en rask middag eller sunn lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (ca. 1,4 kg) spaghetti squash, delt i to på langs
  • 2. 1 oppskrift med ovnsbakt hvitløkspesto, oppskriften følger
  • 3. 1/4 kopp Parmesanost
  • 4. 4 hvitløkhoder
  • 5. 4 spray med olivjeoljespray til koking
  • 6. 2 kopper ferske basilikumblader
  • 7. 1 teskje pinjekjerner

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Sett av halvparten av squashen til en annen bruk. Plasser en halv spaghetti squash, med snittflaten ned, på et non-stick bakepapir. Stek i 30 til 40 minutter, eller til den er mør. Fjern kjøttet fra skallet med en gaffel. Bland det med den ristet hvitløkspestoen. Topp med parmesan og server varm.
  3. 3Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Kutt av toppen på hvitløken. Spray hver hvitløk med litt matoljespray. Pakk inn i aluminiumsfolie og stek i 1 time. La den avkjøle før du håndterer den. Press ut hvitløkskjøttet i en food processor. Tilsett basilikum og pinjekjerner, og kjør til det er jevnt.