Mango krem

Mango krem

oppskrift på mango cream, en frisk og kremet dessert perfekt for sommeren. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 store mangoer
  • 2. 1 kopp kremfløte
  • 3. 3 spiseskjeer melis
  • 4. 2 spiseskjeer ferskt ristet kokosnøtt
  • 5. Fersk mynte, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Skrell mangoene og skjær dem i biter. Legg mango-bitene i en middels stor kjele med vann til det dekker, og kok dem på lav varme i 10 minutter, eller til de er veldig møre. Når de er kokt, kjør mangoen gjennom en food mill til du har en tykk puré. Legg puréen i en liten bolle, dekk den med plastfolie, og la den avkjøle i 1 time.
  2. 2I mellomtiden pisker du fløten med en elektrisk mikser eller visp, og drysser sakte i sukkeret. Når mango-puréen er avkjølt, vender du forsiktig inn den søtede fløten, og rører bare nok til at ingrediensene er godt blandet.
  3. 3Hell mango-kremen i individuelle sorbetglass, dryss litt ristet kokos over hver servering, pynt med mynte, og server.