Mikrobølgeovn Baby Bok Choy med Miso-saus

Mikrobølgeovn Baby Bok Choy med Miso-saus

Lær hvordan du lager en enkel og sunn mikrobølgeovn-tilberedt baby bok choy med smakfull miso saus. Perfekt for en rask forrett eller sunn snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund babybok choy, delt på langs
  • 2. 1 teskje revet ingefær
  • 3. 2 hvitløksfedd, lett knust
  • 4. 3 spiseskjeer hvit, gul eller rød miso-paste
  • 5. 1 spiseskje ristet sesamolje
  • 6. 1 spiseskje riseddik
  • 7. Nykvernet svart pepper
  • 8. 1 teskje ristede sesamfrø, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Ha 3 spiseskjeer vann i en stor, varmebestandig glassbolle. Tilsett bok choy, ingefær og hvitløk. Rør forsiktig for å blande. Dekk til med et ventilerende lokk eller plastfolie med 6 små hull i. Mikrobølgeovn på høy i 3 minutter. Fjern forsiktig lokket og rør i bok choy. Dekk til igjen og kok på høy varme til bok choy er sprøtt-mørt, omtrent 3 minutter til.
  2. 22. I mellomtiden, visp sammen misopasta, sesamolje, riseddik, 3 spiseskjeer vann og en klype svart pepper i en liten bolle. Sett til side.
  3. 33. Bruk en tang til å overføre bok choy til et serveringsfat, og kast eventuelt overskuddsvæske og hvitløksfeddene som er igjen i bollen. Drypp med misosausen og pynt med ristet sesamfrø.