
Broiled Tilapia Parmesan
Oppdag en enkel oppskrift på broiled tilapia med parmesan. Perfekt for en sunn og smakfull hovedrett, rask å lage og full av smak. Prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnens grillelement. Smør en grillepanne eller dekk pannen med aluminiumsfolie.
- 22. I en liten bolle, bland sammen Parmesanost, smør, majones og sitronsaft. Krydre med tørket basilikum, pepper, løkpulver og sellerisalt. Bland godt og sett til side.
- 33. Legg filetene i et enkelt lag på den forberedte pannen. Grill noen få centimeter fra varmen i 2 til 3 minutter. Vend filetene og grill i et par minutter til. Ta filetene ut av ovnen og dekk dem med Parmesanostblandingen på oversiden. Grill i 2 minutter til eller til toppingen er gyllenbrun og fisken flaker lett med en gaffel. Vær forsiktig så du ikke overkoker fisken.