Broiled Tilapia Parmesan

Broiled Tilapia Parmesan

Oppdag en enkel oppskrift på broiled tilapia med parmesan. Perfekt for en sunn og smakfull hovedrett, rask å lage og full av smak. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp parmesanost
  • 1/4 kopp smør, myknet
  • 3 ss majones
  • 2 ss fersk sitronsaft
  • 1/4 ts tørket basilikum
  • 1/4 ts malt svart pepper
  • 1/8 ts løkpulver
  • 1/8 ts sellerisalt
  • 2 pund torskfileter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnens grillelement. Smør en grillepanne eller dekk pannen med aluminiumsfolie.
  2. 2I en liten bolle, bland sammen Parmesanost, smør, majones og sitronsaft. Krydre med tørket basilikum, pepper, løkpulver og sellerisalt. Bland godt og sett til side.
  3. 3Legg filetene i et enkelt lag på den forberedte pannen. Grill noen få centimeter fra varmen i 2 til 3 minutter. Vend filetene og grill i et par minutter til. Ta filetene ut av ovnen og dekk dem med Parmesanostblandingen på oversiden. Grill i 2 minutter til eller til toppingen er gyllenbrun og fisken flaker lett med en gaffel. Vær forsiktig så du ikke overkoker fisken.