Broiled Tilapia Parmesan

Broiled Tilapia Parmesan

Oppdag en enkel oppskrift på broiled tilapia med parmesan. Perfekt for en sunn og smakfull hovedrett, rask å lage og full av smak. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1/2 kopp parmesanost
  • 2. 1/4 kopp smør, myknet
  • 3. 3 ss majones
  • 4. 2 ss fersk sitronsaft
  • 5. 1/4 ts tørket basilikum
  • 6. 1/4 ts malt svart pepper
  • 7. 1/8 ts løkpulver
  • 8. 1/8 ts sellerisalt
  • 9. 2 pund torskfileter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnens grillelement. Smør en grillepanne eller dekk pannen med aluminiumsfolie.
  2. 22. I en liten bolle, bland sammen Parmesanost, smør, majones og sitronsaft. Krydre med tørket basilikum, pepper, løkpulver og sellerisalt. Bland godt og sett til side.
  3. 33. Legg filetene i et enkelt lag på den forberedte pannen. Grill noen få centimeter fra varmen i 2 til 3 minutter. Vend filetene og grill i et par minutter til. Ta filetene ut av ovnen og dekk dem med Parmesanostblandingen på oversiden. Grill i 2 minutter til eller til toppingen er gyllenbrun og fisken flaker lett med en gaffel. Vær forsiktig så du ikke overkoker fisken.