Sloppy Jane Sliders

Sloppy Jane Sliders

Lær hvordan du lager deilige sloppy jane sliders med en enkel oppskrift. Perfekt som forrett eller til helgekosen. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 1,4 kg kjøttdeig av kalkun
  • 3. 1 spiseskje hvitløkspulver
  • 4. 1 spiseskje løkpulver
  • 5. 1 spiseskje røkt paprika
  • 6. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 7. 5 fedd hvitløk, revet
  • 8. 2 grønne paprika, i terninger
  • 9. 1 stor løk, finhakket
  • 10. 1 (794 g) boks knuste tomater
  • 11. 400 g tomatpuré
  • 12. 1 kopp ketchup
  • 13. 4 spiseskjeer brunt sukker
  • 14. 3 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 15. 2 spiseskjeer eplesidereddik
  • 16. 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 17. 24 små hamburgerbrød, lett ristet

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp en stor stekepanne med olivenolje, og stek den malte kalkunen. Krydre med hvitløkspulver, løkpulver, paprika, salt og pepper, og stek under omrøring med baksiden av en tresleiv eller en potetmoser, til kjøttet ikke lenger er rosa, ca. 5 minutter. Tilsett hvitløk, paprika og løk, og smak til med salt og pepper. La det koke til grønnsakene er møre, ca. 5 minutter.
  2. 22. Tilsett hakkede tomater, tomatpuré, ketchup, brunt sukker, sennep, eddik og Worcestershire-saus. Kok opp blandingen, skru ned varmen og la det småkoke, under omrøring av og til, til sausen tykner, ca. 10–15 minutter. Server varm på ristet potetbrød.