Hello Fresh Mobile Banner
Agurk, litchi, sake

Agurk, litchi, sake

Lær hvordan du lager en unik og forfriskende drikk med agurk, lychee og sake. Perfekt for varme sommerdager eller spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 4 lange, tynne skiver fersk ingefær
  • 1 kopp vann
  • 1 kopp sukker
  • 2 engelske agurker, pluss ekstra skiver til pynt
  • 1/2 kopp sake
  • 1/4 kopp lycheejus, pluss lycheer til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Lag ingefær-sirup ved å blande ingefær, 1 kopp vann og 1 kopp sukker i en liten kjele, og la det småkoke til sukkeret er oppløst. Sett til side og la det avkjøle. Skrell agurkene og skjær halve av én i tynne skiver. Mos den resterende 1 ½ agurk i en blender. I en shaker, bland sake, most agurk, ingefær-sirup og lycheejus. Rist godt for å blande, og server i glass fylt med is, pyntet med lycheefrukt.