Agurk, litchi, sake

Agurk, litchi, sake

Lær hvordan du lager en unik og forfriskende drikk med agurk, lychee og sake. Perfekt for varme sommerdager eller spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 4 lange, tynne skiver fersk ingefær
  • 2. 1 kopp vann
  • 3. 1 kopp sukker
  • 4. 2 engelske agurker, pluss ekstra skiver til pynt
  • 5. 1/2 kopp sake
  • 6. 1/4 kopp lycheejus, pluss lycheer til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Lag ingefær-sirup ved å blande ingefær, 1 kopp vann og 1 kopp sukker i en liten kjele, og la det småkoke til sukkeret er oppløst. Sett til side og la det avkjøle. Skrell agurkene og skjær halve av én i tynne skiver. Mos den resterende 1 ½ agurk i en blender. I en shaker, bland sake, most agurk, ingefær-sirup og lycheejus. Rist godt for å blande, og server i glass fylt med is, pyntet med lycheefrukt.