
Ingefærchips
oppskrift på ginger chips, en enkel og smakfull snacks med ingefær, perfekt for helgen eller som sunn godbit.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
snacks
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Skrell ingefær. Skjær mot fibrene i roten for å unngå at skivene blir seige. Når du skjærer, så tynne som mulig. Hvis ung ingefær ikke er tilgjengelig, kan vanlig ingefær brukes som erstatning. Ved bruk av vanlig ingefær, skyll skivene i kaldt vann etter skjæring og la dem ligge i bløt i minst 12 timer, med jevne mellomrom bytte vann. Dette vil fjerne skarpheten, slik at ingefæren ikke blir overveldende. Varm opp en stekepanne med olivenolje til omtrent 150 grader Celsius. Dryss lett over ingefærskivene med maisstivelse og stek dem i den varme oljen. Vend på skivene under stekingen for jevn steking. Når de er gyldne og sprø, tas de ut. Legg dem på en tallerken dekket med et kjøkkenpapir for å absorbere overflødig olje. Bruk etter ønske.