
Tuscan hvite bønner med olivenolje
oppskrift på tuscan hvite bønner med olivenolje, perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage, med autentisk smak fra toskana.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Sort bønnene for å sikre at de er fri for stein eller annet rusk. Skyll dem, dekk deretter med kaldt vann, sett dem i kjøleskapet og la dem bløtlegge over natten. Neste dag, sil av vannet, legg bønnene i en stor kjele og dekk med kraften. Kok opp, senk deretter varmen og la bønnene småkoke i 1 ½ til 2 timer, eller til de er møre. Tilsett 1 teskje salt i de siste 15 minuttene av kokingen. Å tilsette salt tidligere i kokingsprosessen kan gjøre bønnene seige. 2. Bruk en hullsleiv for å ta opp bønnene og overfør dem til en stor blandeskål. Tilsett alle de resterende krydderne og andre ingredienser til de varme bønnene i skålen, og vend det hele godt sammen. Juster med salt og tilsett nykvernet pepper etter smak. Server varm eller avkjølt.