Gjenstående kinesisk mat arancini

Gjenstående kinesisk mat arancini

Lær hvordan du lager deilige arancini med rester av kinesisk mat. En enkel oppskrift som gir smakfulle risboller perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 til 2 kopper resterende ris
  • 2. 1 kopp resterende wokretter
  • 3. 1 stort egg
  • 4. 1 kopp panko (brødsmuler)
  • 5. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 6. 1/4 kopp soyasaus
  • 7. 4 spiseskjeer balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg den kalde risen i en bolle. Sil eller tørk av wok-retten din for å få så mye saus som mulig av. (Vi liker å bruke Orange Kylling.) Hakk opp wok-retten i små biter. Det kan være en blanding av ris og grønnsaker. Tilsett det i bollen med risen. Knekk et egg over og rør alt godt sammen.
  2. 22. Nå er det på tide å bli litt rotete. Sett hendene i bollen og trill små baller av blandingen. Når du har en liten ball, rull den i panko til den er helt dekket.
  3. 33. Varm opp oljen i en panne og stek ballene til de er sprø.
  4. 44. I en liten sauskje, bland soyasaus og eddik. La det småkoke på lav varme i 15 minutter. Server arancini med dippesausen.