
Gjenstående kinesisk mat arancini
Lær hvordan du lager deilige arancini med rester av kinesisk mat. En enkel oppskrift som gir smakfulle risboller perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Legg den kalde risen i en bolle. Sil eller tørk av wok-retten din for å få så mye saus som mulig av. (Vi liker å bruke Orange Kylling.) Hakk opp wok-retten i små biter. Det kan være en blanding av ris og grønnsaker. Tilsett det i bollen med risen. Knekk et egg over og rør alt godt sammen.
- 22. Nå er det på tide å bli litt rotete. Sett hendene i bollen og trill små baller av blandingen. Når du har en liten ball, rull den i panko til den er helt dekket.
- 33. Varm opp oljen i en panne og stek ballene til de er sprø.
- 44. I en liten sauskje, bland soyasaus og eddik. La det småkoke på lav varme i 15 minutter. Server arancini med dippesausen.