
Sitronkyllingsuppe og salat
oppdag en frisk og smakfull oppskrift på lemon chicken soup with salad. perfekt for en lett lunsj eller middag, enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp 1 spiseskje olivenolje i en stor gryte over middels høy varme. Tilsett de hvite delene av vårløken og kok, mens du rører, til de er myke, ca. 2 minutter. Tilsett kyllingkraften, 3 kopper vann, risen, gulrøttene, nepe og 1/4 teskje salt og pepper hver. Kok opp, reduser deretter varmen til middels lav og la det småkoke til risen og grønnsakene er møre, ca. 12 til 15 minutter. Visp eggene og 3 spiseskjeer sitronsaft i en middels bolle. Hell sakte omtrent 1 1/2 kopp av den varme kraften i eggeblandingen mens du visper konstant. Tilsett den revne kyllingen i gryten, og visp deretter inn egge- og kraftblandingen. La suppen småkoke forsiktig, og fjern den deretter fra varmen. Rør inn de grønne delene av vårløken og persillen, og smak til med salt og pepper. Ha salatbladene i en stor bolle og vend dem med de resterende 3 spiseskjeene olivenolje og 1 spiseskje sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Server sammen med suppen.
- 22. Les mer på: http://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchens/lemon-kylling-soup-and-salad-recipe.html?oc=linkback
- 3Fotografi av Antonis Achilleos