
Grønne bønner med ferske urter og valnøtter
en enkel oppskrift på grønne bønner med ferske urter og valnøtter, perfekt som forrett eller som tilbehør til hovedretten. smakfull og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Kok opp en stor kjele med vann; tilsett en stor klype salt og grønne bønner. Kok i omtrent 5 minutter, bønnene skal fortsatt være sprø, de vil bli kokt mer i ovnen. Sil av vannet og sett til side.
- 3Smelt smør og olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk, krydre med salt og pepper, og la det koke til løken karamelliserer, ca. 20 til 25 minutter. Tilsett timian, rosmarin og gressløk, og la det koke i ytterligere 5 minutter. Tilsett de grønne bønnene og valnøttene, og rør godt. Krydre etter smak.