
Mangois med mango
Lær hvordan du lager en deilig mango ice cream med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommeren eller når du ønsker en forfriskende dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 pund modne mangoer (ca. 3 mellomstore)
- 2 kopper halvhavmelk
- 1/2 kopp sukker
- 1 teskje ren vaniljeekstrakt
- 1/2 teskje kosher-salt
Fremgangsmåte
- 1Skrell mangoene, skjær kjøttet i store biter og sett til side. Varm opp fløte og melk med sukkeret i en liten kjele over middels varme, og kok opp under omrøring av og til til sukkeret er oppløst. Tilsett vaniljen, sett til side og la det avkjøle.
- 2Når blandingen har blitt avkjølt, hell den i en blender sammen med mango og salt, og kjør til den er jevn og glatt. Sil blandingen og kjør den i iskremmaskinen etter produsentens anvisninger.