Mangois med mango

Mangois med mango

Lær hvordan du lager en deilig mango ice cream med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommeren eller når du ønsker en forfriskende dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 pund modne mangoer (ca. 3 mellomstore)
  • 2. 2 kopper halvhavmelk
  • 3. 1/2 kopp sukker
  • 4. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 5. 1/2 teskje kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Skrell mangoene, skjær kjøttet i store biter og sett til side. Varm opp fløte og melk med sukkeret i en liten kjele over middels varme, og kok opp under omrøring av og til til sukkeret er oppløst. Tilsett vaniljen, sett til side og la det avkjøle.
  2. 22. Når blandingen har blitt avkjølt, hell den i en blender sammen med mango og salt, og kjør til den er jevn og glatt. Sil blandingen og kjør den i iskremmaskinen etter produsentens anvisninger.