
Krydret kanel varm kakao-brownies
oppskrift på spicy cinnamon hot cocoa brownies - deilige brownies med en krydret vri av kanel og varm kakao. perfekt for kalde dager!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Sesong: vinter
Ingredienser
- Koking spray
- 3 kopper hvitt ris mel
- 1 1/2 kopper tapiokamel
- 3/4 kopp potetstivelse
- 1 spiseskje xanthan gum
- 1 1/2 teskjeer salt
- 1 kopp lønnesiruppulver
- 3/4 teskje bakepulver
- 1/4 teskje salt
- 1 kopp pluss 2 spiseskjeer sjokoladestykker
- 1/3 kopp rapsolje
- 1/4 kopp usøtet kakaopulver
- 1 teskje malt kanel
- 3/4 teskje cayennepepper, eller etter smak
- 3 store egg, romtempererte
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en 20x20 cm stor bakeform med glutenfri kokespray.
- 2For melblandingen: Visp sammen risemel, tapiokamel, potetstivelse, xanthan gum og salt i en stor bolle. Sett resten av melblandingen til side til senere bruk.
- 3For browniene: Visp sammen sukker, bakepulver, salt og 1/2 kopp av den glutenfrie melblandingen i en liten bolle.
- 4I en middels mikrobølgeovnsikker bolle, kombiner sjokoladeknapper, olje, kakaopulver, kanel, cayennepepper og 3 spiseskjeer vann.
- 5Mikrobølgeovn på middels effekt til knappen nesten er smeltet, ca. 30 sekunder. Visp til glatt. La avkjøle til romtemperatur, ca. 3 minutter.
- 6Visp inn eggene i sjokoladeblandingen til røren er glatt og blank.
- 7Vend inn melblandingen bare til den er godt blandet.
- 8Fordel røren jevnt i den forberedte formen.
- 9Stek til den er fast, ca. 30 minutter. La avkjøle helt på en rist.


