
Kirsebær-, mandel- og kanelgranola
oppskrift på smakfull granola med kirsebær, mandel og kanel. perfekt til frokost eller som snacks. enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Bland havregryn, kokos, mandler og kirsebær i en stor bolle. Hell over vegetabilsk olje og honning. Tilsett kanel, og rør med en tresleiv til alt er dekket av væsken. Hell blandingen ut på et stekebrett. Stek, og rør av og til med en slikkepott, til blandingen blir jevnt gyllenbrun, omtrent 25 til 30 minutter.
- 33. Ta granolaen ut av ovnen og la den avkjøles, og rør av og til. Oppbevar den avkjølte granolaen i en lufttett beholder.