Asparges- og tomatskiver på spyd med honning- og sennepshorseradissaus

Asparges- og tomatskiver på spyd med honning- og sennepshorseradissaus

oppskrift på grillede asparges og tomatskiver på pinne med honning sennep og horseradish saus, perfekt som forrett eller sommermat

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp Dijon-sennep
  • 2. 1/4 kopp kløverhonning
  • 3. 3 spiseskjeer ferdiglaget pepperrot, drenert
  • 4. 2 spiseskjeer finhakkede ferske mynteblader
  • 5. Salt og nykvernet svart pepper
  • 6. 1 pint cherrytomater på stilk
  • 7. Trespyd som er bløtlagt i vann
  • 8. 450 gram asparges, trimmet
  • 9. Olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm grillen. Visp sammen sennep, honning, pepperrot og mynte i en bolle, og smak til med salt og pepper. La det stå i romtemperatur i minst 15 minutter for å la smakene sette seg.
  2. 22. Tre tomatene på spyd og legg dem i en stor bolle. Tilsett asparges og drypp over litt olje. Krydre med salt og pepper etter smak. Legg tomatene på grillen og la dem koke til de er brent på begge sider. Grill aspargesen i omtrent 2 minutter per side. Legg grønnsakene på et fat og drypp over sennepssausen. Server varm eller i romtemperatur.