Sopp med croustade

Sopp med croustade

oppskrift på mushrooms aux croustade, en deilig forrett med sopp og sprøtt brød. enkel å lage og perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 baguette
  • 2. 4 kopper hakkede hvite sjampinjong
  • 3. 5 spiseskjeer smør
  • 4. 2 sjalottløk, finhakket
  • 5. 4 fedd hvitløk, hakket
  • 6. 1 kopp hvitvin
  • 7. 3 spiseskjeer hakkede persilleblader

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær baguetten i ¼-tommers skiver. I en stor stekepanne over høy varme, sautér de hakkede soppene i smør i små porsjoner slik at pannen ikke blir overfylt. Kok til soppen begynner å bli brun og slipper ut saften. Tilsett sjalottløk og hvitløk mot slutten av kokingen, og deglaser med hvitvin. Rør inn persille, og krydre med salt og nykvernet pepper. Server på toppen av baguetteskivene, eller i en bolle på bordet.