
Kyllingkroustade
Lær hvordan du lager en deilig chicken croustade med denne enkle oppskriften. Perfekt for forretter eller middager, med kort forberedelsestid og god smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
- 22. Med en kjevle, kjevle ut hver brødskive til tynn. Stikk ut brødet med en rund utstikker på 3,8 cm i diameter og kjevle det igjen for å flattrykke. Smør små muffinsformer med olje og plasser brødskivene i formene. Stek til de er gylne. Oppbevar croustadeskallene tørt og dekket.
- 33. Reduser kremen til halvparten og sett til side til den skal brukes.
- 44. Stek kyllingen i 1 ss olje til den er halvt gjennomstekt. Tilsett prosciutto og fortsett å steke til det er gjennomvarmt og kyllingen er ferdigkokt.
- 55. Tilsett kremen og svart pepper etter smak; la det småkoke.
- 66. Hell litt varm krem i eggeplommen for å temperere, og rør det deretter inn i gryten, vær forsiktig så det ikke koker.
- 77. Tilsett osten, basilikum og persille. Juster krydderet.
- 88. Fyll croustadeskallene med blandingen; dryss over litt ekstra revet Parmesan og brun lett under en grill eller salamander.
- 99. Server varm.