Persillesaus

Persillesaus

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull persille saus. Perfekt til kjøtt, fisk eller grønnsaker. En rask oppskrift som gir mye smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp hakkede ferske persilleblader, helst flatbladet
  • 2. 1 liten hvitløksfedd, skivet
  • 3. 4 teskjeer balsamicoeddik
  • 4. 2 spiseskjeer vann
  • 5. 6 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1I en blender, kjør persillen og hvitløken sammen med eddik, vann, olje, salt og pepper etter smak til sausen er glatt. Sil den deretter gjennom en fin sil over en liten bolle, og press hardt på faststoffene.