
Dødelige krabbekaker og bitter salat med søt paprika-dressing
Oppdag hvordan du lager deilige killer crab cakes og en frisk bitter salat med søt rød peppersaus. Perfekt til sommermåltider og lett å lage.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok potetene i kokende vann i 6 til 7 minutter til de er møre, sil av vannet, og spre dem utover en stor flat overflate for å avkjøle og tørke i 5 minutter. Knus hvitløken med salt til en pasta og tilsett den i potetene sammen med timian, persille, sitronskall og knuste rød pepperflak. Føl gjennom krabben mens du tilsetter den for å sjekke etter skjell. Bland alt godt sammen og form til 4 store, 4 til 5 tommer store, fantastiske krabbekaker.
- 22. Varm opp 3 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje i en non-stick stekepanne over middels til middels høy varme. Legg krabbekakene i pannen og stek i 5 minutter på hver side, eller til de er dyp gyldenbrune.
- 33. Bland de grillede røde paprikaene, sjalottløk, sukker, saften av 1/2 sitron og rødvinseddiken i en food processor. Hell i den resterende 1/4 koppen ekstra virgin olivenolje og lag en dressing. Stopp prosessoren og smak til med salt og pepper. Bland grønnsakene i en salatbolle og vend dressingen inn. Juster med salt og pepper etter smak. Server krabbekakene på en seng av salat.