
Asparges med kremet estragonvinaigrette
Lær hvordan du lager en deilig forrett med asparges og en kremet estragonvinaigrette. Enkel å lage og perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
- 33. Legg aspargesen i en enkelt rad på det forberedte stekebrettet. Drypp over olivenolje, vend godt, og krydre med litt salt og pepper. Stek til den er mør, ca. 15 minutter.
- 44. Server på en seng av vårblader og drypp over den kremete urtevinaigretten.
- 55. Ha majones, eddik, sennep, estragon og sjalottløk i en bolle, og visp til det er glatt og godt emulsifisert.