
Krydret biff-wrap
oppskrift på spicy beef wrap med krydrede ingredienser og frisk tilbehør. perfekt for en rask og smakfull lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 skiver av flankstek (4 gram)
- 4 unser olivenolje, pluss 2 spiseskjeer
- 1 kopp rødvin
- 2 skivede sjalottløk
- 2 spiseskjeer malt koriander
- 2 spiseskjeer svart pepper
- 1 finhakket ungarsk sterk chili
- 1/2 kopp finhakket skinke
- 2 vårløk, hakket
- 3 spiseskjeer hakket flatbladpersille
- 1 hakket rød paprika
- 1/4 teskje allehånde
- 1 kopp brødsmuler
- 1 egg
- 12 skrelte, frøfjærede og hakkede tomater
Fremgangsmåte
- 1Bank ut flanksteik med kjøtthammer til den er ca. 0,6 cm tykk, og rull den sammen. Bland de resterende ingrediensene og hell over steken i en ikke-reaktiv form. Sett i kjøleskapet og la den marinere i 8 timer. Mens storfe marinerer, bland alle ingrediensene til fyllet unntatt tomatene. Ta storfe ut av marinaden og rist av overflødig væske. Legg storfe utflatet, og legg 2 spiseskjeer med fyllet i midten av hver bit. Rull hver bit tett sammen og fest med en spyd. Varm opp en stor stekepanne på komfyren, tilsett 2 spiseskjeer olivenolje, og brun storfe på alle sider. Hell av overflødig fett. Hell marinaden over storfe og tilsett hakkede tomater. La det småkoke i 25 minutter, og snu storfe om nødvendig. Ta ut av pannen og dekk med 2 spiseskjeer saus.





