Krydret biff-wrap

Krydret biff-wrap

oppskrift på spicy beef wrap med krydrede ingredienser og frisk tilbehør. perfekt for en rask og smakfull lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 skiver av flankstek (4 gram)
  • 4 unser olivenolje, pluss 2 spiseskjeer
  • 1 kopp rødvin
  • 2 skivede sjalottløk
  • 2 spiseskjeer malt koriander
  • 2 spiseskjeer svart pepper
  • 1 finhakket ungarsk sterk chili
  • 1/2 kopp finhakket skinke
  • 2 vårløk, hakket
  • 3 spiseskjeer hakket flatbladpersille
  • 1 hakket rød paprika
  • 1/4 teskje allehånde
  • 1 kopp brødsmuler
  • 1 egg
  • 12 skrelte, frøfjærede og hakkede tomater

Fremgangsmåte

  1. 1Bank ut flanksteik med kjøtthammer til den er ca. 0,6 cm tykk, og rull den sammen. Bland de resterende ingrediensene og hell over steken i en ikke-reaktiv form. Sett i kjøleskapet og la den marinere i 8 timer. Mens storfe marinerer, bland alle ingrediensene til fyllet unntatt tomatene. Ta storfe ut av marinaden og rist av overflødig væske. Legg storfe utflatet, og legg 2 spiseskjeer med fyllet i midten av hver bit. Rull hver bit tett sammen og fest med en spyd. Varm opp en stor stekepanne på komfyren, tilsett 2 spiseskjeer olivenolje, og brun storfe på alle sider. Hell av overflødig fett. Hell marinaden over storfe og tilsett hakkede tomater. La det småkoke i 25 minutter, og snu storfe om nødvendig. Ta ut av pannen og dekk med 2 spiseskjeer saus.