Krydret biff-wrap

Krydret biff-wrap

oppskrift på spicy beef wrap med krydrede ingredienser og frisk tilbehør. perfekt for en rask og smakfull lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 skiver av flankstek (4 gram)
  • 2. 4 unser olivenolje, pluss 2 spiseskjeer
  • 3. 1 kopp rødvin
  • 4. 2 skivede sjalottløk
  • 5. 2 spiseskjeer malt koriander
  • 6. 2 spiseskjeer svart pepper
  • 7. 1 finhakket ungarsk sterk chili
  • 8. 1/2 kopp finhakket skinke
  • 9. 2 vårløk, hakket
  • 10. 3 spiseskjeer hakket flatbladpersille
  • 11. 1 hakket rød paprika
  • 12. 1/4 teskje allehånde
  • 13. 1 kopp brødsmuler
  • 14. 1 egg
  • 15. 12 skrelte, frøfjærede og hakkede tomater

Fremgangsmåte

  1. 11. Bank ut flanksteik med kjøtthammer til den er ca. 0,6 cm tykk, og rull den sammen. Bland de resterende ingrediensene og hell over steken i en ikke-reaktiv form. Sett i kjøleskapet og la den marinere i 8 timer. Mens storfe marinerer, bland alle ingrediensene til fyllet unntatt tomatene. Ta storfe ut av marinaden og rist av overflødig væske. Legg storfe utflatet, og legg 2 spiseskjeer med fyllet i midten av hver bit. Rull hver bit tett sammen og fest med en spyd. Varm opp en stor stekepanne på komfyren, tilsett 2 spiseskjeer olivenolje, og brun storfe på alle sider. Hell av overflødig fett. Hell marinaden over storfe og tilsett hakkede tomater. La det småkoke i 25 minutter, og snu storfe om nødvendig. Ta ut av pannen og dekk med 2 spiseskjeer saus.