
Topless crispy quesadilla med korianderpesto og mangomojo på en seng av grønne blader
oppskrift på en frisk og sprø quesadilla toppet med cilantro pesto og mango mojo, perfekt servert på en seng av grønt for en smakfull forrett eller lett måltid
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Pesto:
- 22. Hakk cilantro grovt, pass på å ikke få med for mye av stilkene. Legg det i en food processor sammen med hvitløk, knust rød chili og koriander. Med maskinen i gang, tilsett oljen i en tynn stråle. La maskinen gå i omtrent 30 sekunder. Smak til med salt og pepper, og puls for å blande. Sett til side.
- 33. Vinaigrette:
- 44. Hell limesaften i den rene bollen på food processoren. Tilsett cilantro-pesto, og med maskinen i gang, tilsett oljen i en tynn stråle. Kjør til vinaigretten emulgerer. Smak til med salt og pepper, og puls for å blande. Sett til side.
- 55. Mojo:
- 66. Ha alle ingrediensene i den rene bollen på food processoren og kjør til det er glatt. Sett til side.
- 77. Montering:
- 88. Forvarm ovnen til 180°C (350°F).
- 99. Smør et generøst lag pesto på hver av de 4 tortillalefsene, pass på å spre pesto nesten helt ut til kanten. Riv en god mengde ost over hver tortilla. Spray en liten stekepanne med matlagingsspray og varm opp på middels høy varme i 2 minutter (det er viktig at pannen er veldig varm). Legg en tortilla med osten opp i pannen og stek, rist av og til, i 1 minutt. Overfør til et stekebrett. Gjenta med de andre 3 tortillaene. Sett stekebrettet i ovnen i 3 til 5 minutter.
- 1010. Mens quesadillane steker, bland salatbladene i en stor bolle med halvparten av vinaigretten (den andre halvparten kan brukes til svinefileten). Fordel salaten på 4 tallerkener. Ta quesadillane ut av ovnen, la dem avkjøle i noen minutter, og skjær hver i 4 biter. Plasser de 4 skivene rundt salaten og drypp med Mango Mojo. Server umiddelbart.