
nesten uten melkesjokoladekake
oppskrift på nesten melkefri sjokoladekake med dyp sjokoladesmak. enkel å lage, perfekt som dessert eller til helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 22. Kled en rund springform på 23 cm med bakepapir.
- 33. I et vannbad, pisker du ofte mens du smelter sjokoladen og smøret. La det stå i 5 minutter for å avkjøle litt, deretter overfør det til en elektrisk mikser utstyrt med visp. Tilsett eggene og pisk på høy hastighet i 10 minutter. Tilsett vaniljen.
- 44. Bland sukker og mel, og vend forsiktig denne blandingen inn i den piskede sjokoladebasen.
- 55. Hell røren i den forberedte formen og stek til kaken er fast, men fortsatt fuktig i midten, ca. 15 minutter.
- 66. Avkjøl kaken, snu den deretter opp ned på et serveringsfat. Dryss med melis og server med pisket krem eller i en skål med crème anglaise.